GRAAL

GRAAL – Fertilizant pe baza de microorganisme, aminoacizi de origine vegetala, acid ascorbic si sulfat de potasiu.

Produs care conține microorganismele care ajută la îmbunătățirea structurii solului, la fixarea azotului pe rădăcinile plantelor, fixarea azotului atmosferic, metabolizarea fosfaților, cu efect tonic asupra plantelor. Crează la nivelul rădăcinilor o microfloră care generează suficientă umiditate. Potasiul joacă un rol foarte important în formarea proteinelor și pentru înflorit.

Este implicat în funcționarea stomatei, contribuind la reducerea transpirației plantei, ceea ce crește rezistența la secetă. Acidul ascorbic are acțiune antioxidantă și reductantă, cu rol în medierea toleranței la stresul abiotic (raze UV, salinitate, arșiță, metale grele).

Proprietăți fizico-chimice

GRAAL se prezintă sub formă de suspensie, de culoare maro, cu miros specific.

Conținut produs

  • Bacillus megaterium
  • Azospirillium lipoferum
  • Aminoacizi de origine vegetală
  • Sulfat de potasiu
  • Acid ascorbic

Doze recomandate

Din experiența practică și/sau a documentației disponibile, recomandăm următoarele doze de aplicare:

Cultura Doza
Floarea-soarelui 1 l/ha
Grâu de toamnă 1 l/ha
Rapiță de toamnă 1 l/ha
Porumb 1 l/ha
Soia 1 l/ha

Bacillus megaterium

Azospirillium lipoferum 

Aminoacizi de origine vegetală

Sulfat de potasiu

Acid ascorbic