Bio Ceres NPK

Îngrășământ organic.

Materialul organic este format, în primul rând, din structuri de acid humic, care eliberează nutrienții prezenți în sol. Nutrienții devin treptat disponibili pentru absorbție de către rădăcinile plantelor. O fertilizare sănătoasă previne apariția simptomelor deficiențelor în culturi pe perioada de vegetație.

Acest efect pozitiv al Bio Ceres NPK înseamnă o economie considerabilă a îngrășămintelor convenționale. În plus, reducerea utilizării îngrășămintelor minerale este bună pentru mediu și previne degradarea fertilității solului.

În afară de aceste beneficii, utilizarea Bio Ceres NPK conduce la o creștere a activității microbiologice din sol și îmbunătățește structura și porozitatea solului.

O largă proporție a produsului constă din proteine formate din aminoacizi. Acești aminoacizi sunt gradual eliberați ca rezultat al ruperii structurilor organice. Caracteristica de eliberare lentă permite plantelor să utilizeze nutrienții înainte ca levigarea să aibă loc.

Proprietăți fizico-chimice

Bio Ceres NPK se prezintă sub forma de peleți cu diametrul  4-5 mm.

Conținut produs

Îngrășământ organic realizat 100% din gunoi de pasăre cu formula NPK 4:3:3+1 MgO, cu un conținut ridicat de materie organică și microlemente, cum ar fi Fe, Mn, B, Mo, Zn și Cu.

Mod de folosire:

Se va aplica cu echipamente specifice de împrăștiere a îngrășămintelor sau odată cu semănatul.

Cultură: Cereale păioase, Floarea-soarelui, Cartof, Porumb, Sorg, Năut, Pomi și arbuști fructiferi, Viță-de-vie, Legume.

Doze și tratamente recomandate: 250-350 kg/ha.

100% din gunoi de pasăre

materie organică

microlemente