Gama Power

Gama Power

Îngrășăminte inovatoare pentru culturi prospere.

Vezi produse

GAMA Power MIX

Power Mix este o gamă de îngrășăminte foliare convenționale cu o abordare inovatoare, pentru îmbunătățirea producției cu costuri mici, care eficientizează utilizarea nutrienților în perioadele secetoase.

Ideea din spatele acestei game: să ofere soluții eficiente și accesibile pentru a satisface nevoile de nutriție ale plantelor, promovând în același timp o creștere sănătoasă a culturilor.

Maximizarea Randamentului: prin utilizarea Power Mix, fermierii pot obține producții mai mari și de calitate superioară. Îngrășămintele din această gamă au la bază o formulă echilibrată de nutrienți, ceea ce ajută la maximizarea randamentului culturilor.

Economie de Timp și Bani: Utilizarea îngrășămintelor Power Mix poate reduce nevoia de aplicare repetată și poate crește eficiența utilizării resurselor. Asta înseamnă mai puțin timp și bani cheltuiți pentru administrarea îngrășămintelor.

GAMA Power TEK

Power TEK este o gamă de îngrășăminte lichide cu aplicare la sol. Produsă în România, această gamă este adaptată nevoilor locale și specificului solului și climei noastre.

Nutriție la Rădăcina Problemei: Power Tek livrează nutrienții direct în sol, asigurând plantelor acces rapid la aceștia, contribuind astfel la o creștere sănătoasă și robustă a plantelor.

Distribuție Uniformă: Prin formularea sa lichidă, produsul asigură o distribuție uniformă și acces egal al plantelor la nutrienți.

Ușurință în Aplicare: Power Tek este ușor de aplicat și permite reglarea precisă a cantității, reducând astfel risipa și economisind resurse.

Absorbție Rapidă: Îngrășămintele lichide sunt absorbite mai rapid de către plante, comparativ cu cele solide, asigurând o nutriție eficientă instantă.

Flexibilitate în Aplicare: Aceste îngrășăminte pot fi utilizate înainte, sau la semănat, adaptându-se nevoilor specifice ale culturilor.

Economie de bani și de timp: Spre deosebire de îngrășămintele granulate, a căror eficiență depinde de cantitatea de precipitații și de temperatură, în cazul Power Tek, disponibilitatea nutrienților este imediată și completă.

Elimină riscurile și pierderile asociate aplicării de îngrășăminte solide.