Pomicultură

Pomicultură

Analizând nevoile pieţei, am creat o gamă specială de inputuri ecologice pentru pomicultură şi viticultură într-un moment de cumpănă pentru agricultură: interzicerea neonicotineidelor. Noua gamă de produse acoperă toate nevoile fermierilor care activează în domeniul viticulturii şi al pomiculturii, şi ţine cont de normele europene care devin din ce în ce mai stricte atunci când vine vorba despre ecocondiţionalitate şi protecţia mediului. 

Vezi produse

Gama este formată din: 

Ulei horticol mineral formulat din substanţe active permise a fi folosite în agricultura ecologică care sau dovedit a fi extrem de eficiente împotriva dăunătorilor şi a bolilor, rolul principal de ulei horticol mineral rămânând la fel de important.

Fungicid, cu un spectru larg de combatere a principalelor boli ale pomilor fructiferi, arbuştilor fructiferi şi viţei de vie.

Insecticid cu acţiune îndelungată care are capacitatea de a combate peste 400 de tipuri de insecte din clasele diptera şi lepidoptera.

Fertilizant cu aplicare foliară realizat din aminoacizi organici de origine vegetală (minim 80% aminoacizi liberi).

Îngrăşământ inovaţie de tip monodoză formulat pe bază de aminoacizi, acizi humici, fungi şi bacilli benefici cu rol protector şi biostimulator. 

Toată gama de produse poate fi folosită atât în agricultura ecologică cât şi în agricultura convenţională, cu rezultate spectaculoase. 

Produsele sunt realizate din materie primă de cea mai bună calitate şi din material genetic superior NON-OMG. 

 

Pentru orice întrebări aveți legate de noua noastră linie specială pentru Pomicultură și Viticultură, vă invităm să îl contactați pe Cosmin Ercuță.

Cosmin Ercuță

Director Direcția Culturi Speciale
Norofert Group

Email: cosmin.ercuta@norofert.ro
Telefon: +40 727 034 308