Hobby Gardening

Hobby Gardening

Noua linie de produse pentru grădinărit este formată din 14 produse și include îngrășăminte organice, insecticide și fungicide care pot fi folosite pe tot parcursul ciclului vegetal al plantelor, pentru a asigura sănătatea completă a acestora.

Vezi produse

Norofert Fito

Noua linie de produse pentru grădinărit este formată din 14 produse și include îngrășăminte organice, insecticide și fungicide care pot fi folosite pe tot parcursul ciclului vegetal al plantelor, pentru a asigura sănătatea completă a acestora. Produsele pot fi utilizate pe toate tipurile de legume, fructe și flori care sunt cultivate pe suprafețe mici (până la 1 hectar).

Disponibile pentru achiziție în magazinul Norofert Store și în rețelele de magazine Kaufland și MAM Bricolaj.

Norofert Fito este prima linie de produse a grupului care este disponibilă pentru achiziționare de către publicul larg, în cantități ce variază între 100 ml și 250 ml pe produs.

Toate produsele din linia Norofert Fito îndeplinesc nevoile de elemente micro și macro ale plantelor, contribuind la creșterea și dezvoltarea lor sănătoasă și oferind în același timp soluții complete pentru combaterea bolilor și dăunătorilor.

Toate inputurile produse de Norofert, inclusiv componentele liniei Fito, folosesc materii prime de origine vegetală și animală, componente bacteriene și microorganisme ca ingrediente și sunt aprobate pentru utilizare în agricultura ecologică pe tot teritoriul Uniunii Europene, în conformitate cu Regulamentul nr. 848/2018 al Comisiei privind producția ecologică și etichetarea produselor ecologice.

Acțiuni:

Cumpără acum