Hobby Gardening

Hobby Gardening

Noua linie de produse pentru grădinărit are la bază 8 produse și include îngrășăminte organice, insecticide și fungicide care pot fi folosite pe tot parcursul ciclului vegetal al plantelor, pentru a asigura sănătatea completă a acestora.

Vezi produse

Norofert Fito

Noua linie de produse pentru grădinărit are la bază 8 produse și include îngrășăminte organice, insecticide și fungicide care pot fi folosite pe tot parcursul ciclului vegetal al plantelor, pentru a asigura sănătatea completă a acestora. Produsele pot fi utilizate pe toate tipurile de legume, fructe și flori care sunt cultivate pe suprafețe mici (până la 1 hectar).

Linia completă de produse Norofert Fito este disponibilă pentru achiziționare în magazinul nostru online Norofert Store.

Norofert Fito este prima linie de produse a grupului care este disponibilă pentru achiziționare de către publicul larg, în cantități ce variază între 100 ml și 250 ml pe produs.

Toate produsele din linia Norofert Fito îndeplinesc nevoile de elemente micro și macro ale plantelor, contribuind la creșterea și dezvoltarea lor sănătoasă și oferind în același timp soluții complete pentru combaterea bolilor și dăunătorilor. Toate inputurile produse de Norofert, inclusiv componentele liniei Fito, folosesc materii prime de origine vegetală și animală, componente bacteriene și microorganisme ca ingrediente și sunt aprobate pentru utilizare în agricultura ecologică pe tot teritoriul Uniunii Europene, în conformitate cu Regulamentul nr. 889/2008 al Comisiei și Regulamentul nr. 834/2007 al Consiliului privind producția ecologică și etichetarea produselor ecologice.

Produsele care au fost cultivate cu ajutorul inputurilor bio marca Norofert sunt mai sănătoase pentru consumatorii finali pentru că nu conțin reziduuri de pesticide dăunătoare, care sunt prezente de obicei în culturile, legumele și fructele provenite din agricultura convențională. Întreaga linie Norofert Fito este validată pentru agricultura ecologică de către unul dintre cele mai mari organisme de certificare ecologică din Europa, EcoCert France.