Germinoseed

Biostimulator pentru tratarea semințelor. Germinoseed grăbește germinarea semințelor și contribuie la dezvoltarea sănătoasă a plantelor. Este un produs 100% ecologic, foarte apreciat de fermierii care fac agricultură ecologică în România.

Datorită compoziției complexe, în combinație cu substanțe humice, se observă o mai bună și uniformă răsărire, o vigoare inițială mai bună, și o creștere a toleranței la factorii biotici și abiotici imediat după răsărire.

Aplicarea aminoacizilor poate conduce la o mai bună dezvoltare a plantelor, întrucât aceste molecule pot acționa ca semnale ale mai multor procese fiziologice ale plantelor.

Tratamentele biologice duc la dezvoltarea sistemului radicular și a microbiomului său și, prin urmare, facilitează asimilarea de nutrienți și creșterea uniform, chiar și în condiții nefavorabile, sporind finalmente producția. Tricodermele pot interacționa cu rădăcinile și plantele ale căror rădăcini sunt colonizate de acestea au un nivel mai ridicat de enzime, sporind resistența la factorii de stres abiotici.

Proprietăți fizico-chimice

Germinoseed se prezintă sub formă de concentrat solubil, de culoare maro-brun spre negru, cu miros specific

Conținut produs

  • Tricoderme
  • Substanțe humice
  • Aminoacizi de origine vegetală

Mod de folosire 

Se vor trata semințele cu un volum de soluție de 8-10 l/tonă la cerealele păioase și de 12-15 l/tonă pentru celelalte culturi.

Cultură: Cereale păioase, Floarea-soarelui, Porumb, Rapiță.

Doze și tratamente recomandate: 2 L/tonă, cereale păioase; 10 L/tonă floarea-soarelui, porumb, rapiță.

Tricoderme

Substanțe humice

Aminoacizi de origine vegetală