Bio Ostara N

Îngrășământ 100% organic.

Bio Ostara N este o sursă importantă de azot pentru culturile agricole. Materialul organic este format, în primul rând, din structuri de acid humic, care eliberează nutrienții prezenți în sol. Ca urmare, nutrienții devin treptat disponibili pentru absorbție de către rădăcinile plantelor. O corectă fertilizare previne apariția simptomelor deficiențelor în culturi pe perioada de vegetație.

Acest efect pozitiv al Bio Ostara N înseamnă economii considerabile a îngrășămintelor convenționale.  În afară de aceste beneficii, utilizarea Bio Ostara N conduce la o creștere a activității microbiologice din sol și îmbunătățește structura și porozitatea solului, favorizând astfel absorbția și a altor elemente nutritive.

O largă proporție a produsului constă în proteine formate din aminoacizi. Acești aminoacizi sunt gradual eliberați ca rezultat al ruperii structurilor organice. Caracteristica de eliberare lentă permite plantelor să utilizeze nutrienții când au nevoie, cu un risc scăzut de levigare și volatilizare.

Proprietăți fizico-chimice

Bio Ostara N se prezintă sub forma de peleți cu diametrul 4-5 mm.

Conținut produs

Îngrășământ 100% organic, realizat din materiale organice vegetale și animale, cu formula 10:2:2+1 MgO, cu un conținut ridicat de azot organic și microelemente, cum ar fi Fe,Mn, Zn, Cu, B, Mo.

Mod de folosire:

Se va aplica cu echipamente specifice de împrăștiere a îngrășămintelor sau odată cu semănatul.

Cultură: Cereale păioase, Floarea-soarelui, Cartof, Porumb, Sorg, Năut, Pomi și arbuști fructiferi, Viță-de-vie, Legume.

Doze și tratamente recomandate:  200-250 kg/ha.

materiale organice vegetale și animale

azot organic

microelemente