RISE PRO 44 IF

RISE PRO 44 IF este un biostimulator revoluționar complex, care are roluri multiple atunci când este folosit pentru tratarea semințelor și pentru combaterea bolilor și dăunătorilor din culturile agricole.

Prin conținutul său, protejează semințele în sol de factorii patogeni și de nematozi și stimulează germinația, asigurând în acest fel o răsărire rapidă și sănătoasă a plantelor.
RISE PRO 44 IF previne bolile specifice din culturile de grâu, orz, triticale, rapiță și floarea soarelui (mălura, mălura pitică, tăciunele zburător, mucegaiul, fusarioza, septorioza, sclerotina etc.) și este extrem de eficient împotriva nematozilor.

RISE PRO 44 IF este cel mai complex tratament pentru semințe din portofoliul nostru, având în compoziția sa 44 substanțe active care acoperă întreg spectrul de boli și dăunători din culturile principale (grâu, orz, triticale, rapiță, floarea soarelui).

De asemenea, uleiurile vegetale și minerale din formularea produsului combat cu eficiență un spectru larg de dăunători (tanymecus, buha semănăturii etc.)

Proprietăți fizico-chimice

RISE PRO 44 IF se prezintă sub formă de concentrat solubil, de culoare maro-gălbui, cu miros specific.

Conținut produs

  • Bacillus thuringiensis
  • Tricoderme
  • Ulei de neem

Mod de folosire

Se vor trata semințele cu un volum de soluție de 8-10 l/tonă la cerealele păioase și de 12-15 l/tonă pentru celelalte culturi.

Cultură: Cereale păioase, Floarea-soarelui, Porumb, Rapiță.

Doze și tratamente recomandate: 2 L/tonă, cereale păioase; 10 L/tonă floarea-soarelui, porumb, rapiță.

Bacillus thuringiensis

Tricoderme

Ulei de neem