Razzer

Biostimulator cu rol de prevenire a atacurilor dăunătorilor.

Uleiul de neem (Extract de Margosa) este un extract natural semințele unui pom Azadiractha indica. Controlează capacitatea insectelor să crească și să se înmulțească prin uciderea larvelor de insecte sau a nimfelor înainte ca acestea să devină adulți capabili de reproducere și interferează cu hormonul năpârlirii insectelor. De asemenea, reduce daunele prin respingerea și descurajarea hrănirii în toate etapele insectelor.

Compusul face ca insectele să reducă sau să înceteze hrănirea, poate împiedica maturizarea larvelor, reduce sau întrerupe comportamentul de împerechere și, în unele cazuri, uleiul acoperă orificiile de respirație ale insectelor și le omoară.

Uleiul de portocală distruge straturile de protecție ale insectelor care se deshidratează, ceea ce duce la distrugerea și implicit la moartea acestora. Pătrunde in orificiile respiratorii ale insectelor, ducând la sufocarea și moartea acestora.

Uleiul de parafină are un mod fizic de acțiune: pelicula de ulei acoperă și sufocă ouăle și larvele și adulții de insecte.

Combate foarte bine afide, păduchi, musculița albă, acarieni (are asupra lor și efect repelent), molii, tripși, filoxera, psilide, etc.

Proprietăți

RAZZER se prezintă sub formă de suspensie concentrată, de culoare maro, cu miros specific.

Conținut

  • Ulei de neem 4%
  • Ulei de portocală 0,6%
  • Ulei de parafină 4%

Mod de folosire

Momentul aplicării: Aplicarea trebuie făcută atunci când dăunătorii apar pentru prima dată și sunt în stadiile lor larvare sau nimfe incipiente.

Mod de aplicare: Produsul se poate aplica direct pe frunze pe de primăvara până toamna, o dată la două săptămâni prin pulverizări repetate până când particulele ajung pe toată suprafața plantei.

ATENȚIE! NU TREBUIE SĂ REALIZAȚI O ÎMBĂIERE A PLANTEI! Produsul trebuie pulverizat de la o distanță de 20 cm, suficient cât particulele să ajungă pe suprafața frunzelor. Produsul poate fi aplicat și împotriva viermilor de ghiveci astfel: atunci când viermii au dimensiuni foarte mici (2-3 mm) se pulverizează pe toată suprafața pământului din ghiveci, iar atunci când viermi au ajuns la dimensiuni mari (2-3 cm) se aplică direct pe vierme (îmbăiere). Nu depășiți frecvența recomandată! Agitați flaconul înainte de pulverizare!

Ulei de neem 4%

Ulei de portocală 0,6%

Ulei de parafină 4%

Acțiuni:

Cumpără acum