Aramis

Aramis este un produs compus dintr-o asociere de bacterii, cu rol în imbunătățirea creșterii plantelor: pot stimula creșterea tulpinilor și a rădăcinilor. Furnizeaza nutrienți esențiali direct către frunze, completând ceea ce plantele absorb din sol. Rolurile sale principale includ promovarea creșterii plantelor prin producerea de fitohormoni precum auxinele și citokininele, îmbunătățirea absorbției nutrienților prin solubilizarea fosfaților insolubili de pe suprafața frunzelor și protecția împotriva stresului.

Proprietăți fizico-chimice

Aramis se prezintă sub formă de concentrat solubil, de culoare maro, cu miros specific.

Conținut produs

  • Bacillus amyloliquefaciens
  • Bacillus megaterium
  • Humat de potasiu
  • Ulei vegetal
  • Microorganisme

Mod de folosire

Se va dilua produsul în 200-400 L de apă / ha și se va aplica foliar, cu utilaje/echipamente specifice. Nu se va păstra soluția pregătită peste noapte. Se va evita aplicarea în mijlocul zilei când sunt temperaturi ce depășesc 25 grade C.

Cultură: Floarea-soarelui, Cereale păioase, Porumb, Rapiță, Soia

 

Doze și tratamente recomandate: 1 L/ha

Azospirillium lipoferum

Micorize

Tricoderme

Organisme bacteriene