Killer Bio

Biostimulator cu rol insecticid

Biostimulator organic cu rol insecticid. Substanțele active regăsite în produs inhibă capacitatea de hrănire a insectelor.

Produs natural, formulat pe bază de uleiuri minerale, vegetale și microorganisme permise a fi folosite în agricultura ecologică. 

Recomandat pentru toate tipurile de culturi – legume, fructe și flori cultivate pe suprafețe mici sau în grădină. 

Produs în România de către Norofert SA, principalul producător de îngrășăminte organice din România.

Killer Bio face parte din linia Norofert Fito pentru grădinărit care are la bază 8 produse și include îngrășăminte organice, insecticide și fungicide care pot fi folosite pe tot parcursul ciclului vegetal al plantelor, pentru a asigura sănătatea completă a acestora.

Întreaga linie Norofert Fito este validată pentru agricultura ecologică de către unul dintre cele mai mari organisme de certificare ecologică din Europa, EcoCert France.

Proprietăți

Killer Bio îndeplinește nevoile de elemente micro și macro ale plantelor, contribuind la creșterea și dezvoltarea lor sănătoasă.

  • Soluție de ulei
  • Aspect: lichid
  • pH = 7
  • Densitate: 1,7

Conținut

Un flacon de 100 ml de Killer Bio conține bază de uleiuri minerale, vegetale și microorganisme permise a fi folosite în agricultura ecologică.

Toate ingredientele folosite sunt materii prime de origine vegetală și animală, componente bacteriene și microorganisme. 

Mod de folosire

Doză recomandată: 2,5% (100ml în 5L apă), 3-4 tratamente (picurare).

Țineți departe de furaje și mâncare.

În caz de contact cu ochii, clătiți abundent cu apă.

Păstrați numai în ambalajul original, într-un loc uscat și răcoros.

Temperatura de păstrare: 5-20 °C.

Uleiuri minerale

Vegetale

Microorganisme