Killer Bio

Insecticid care are la bază un complex de uleiuri vegetale, minerale și microorganisme.

Controlează capacitatea insectelor să crească și să se înmulțească prin uciderea larvelor de insecte sau a nimfelor înainte ca acestea să devină adulți, reduce daunele prin respingerea și descurajarea hrănirii în toate etapele insectelor.Compusul face ca insectele să reducă sau să înceteze hrănirea, poate împiedica maturizarea larvelor, uleiul acoperă orificiile de respirație ale insectelor și le omoară.

Uleiul de portocală distruge straturile de protecție ale insectelor care se deshidratează, ceea ce duce la distrugerea și implicit la moartea acestora. Pătrunde in orificiile respiratorii ale insectelor, ducând la sufocarea și moartea acestora.

Uleiul de parafină are un mod fizic de acțiune: pelicula de ulei acoperă și sufocă ouăle și larvele și adulții de insecte. Bacillus thuringiensis produce proteine de tip cristal care sunt toxice pentru unele insecte (imature-larve) cand se hranesc. In intestinul lor toxinele sunt activate, degradeaza intestinul si insectele mor datorita infectiilor si infometarii.

Proprietăți

Killer Bio se prezintă sub formă de suspensie concentrată, de culoare maro, cu miros specific.

Conținut

  • Ulei de neem 10%
  • Ulei de portocală 1%
  • Ulei de parafină 20%
  • Bacillus thuringiensis
  • Tricoderme
  • Glicerol 20%

Mod de folosire

Aplicare: la toate culturile din grădină, apartament, cum ar fi legume, flori, pomi fructiferi, plante ornamentale.

Combate foarte bine afide, păduchi, musculița albă, acarieni (are asupra lor și efect repelent), molii, tripși, filoxera, psilide, fluturi și alți numeroși dăunători.

Doza recomandată: 100 ml în 10 l de apă aplicat foliar

Momentul aplicării: Aplicarea trebuie făcută atunci când dăunătorii apar pentru prima dată și sunt în stadiile lor larvare sau nimfe incipiente.

Mod de aplicare: Produsul se poate aplica direct pe frunze pe de primăvara până toamna, ori de câte ori apar dăunătorii, prin pulverizări repetate până când particulele ajung pe toată suprafața plantei.

Ulei de neem 10%

Ulei de portocală 1%

Ulei de parafină 20%

Bacillus thuringiensis

Tricoderme 

Glicerol 20%

Acțiuni:

Cumpără acum