Norofert Group

  Sol Sănătos, Plante Sănătoase!

  Experiența de peste 20 de ani în agricultura din România ne-a demonstrat importanța crucială a solului sănătos pentru îmbunătățirea producției agricole. Un sol sănătos înseamnă productivitate pe termen lung. Un sol sănătos este viu, bogat în nutrienți, cu bacterii și ciuperci benefice care ajută la deblocarea si absorbția macro și microelementelor, prevenind astfel bolile și dăunătorii.

  Află mai multe

  GREEN START - pentru fermierii care vor să treacă la nivelul următor - agricultura ecologică

  Ești fermier și te interesează să treci de la agricultură convențională la agricultura ecologică? Atunci să știi că există expertiza, soluțiile și tehnologiile care duc la recolte organice bogate și certificate corespunzător. Prin intermediul programului gratuit Green Start, Norofert te ajută să faci această tranziție în mod simplu și profitabil.

  Aplică acum

  NRF Sustenabil

  Află care este povestea din spatele primului nostru Raport Raport Non-Financiar de Sustenabilitate - Impact Mediu și ESG pentru anul 2021. Urmărește un scurt videoclip pentru a afla mai multe despre noi, misiunea și angajamentul nostru de a deveni o companie de impact pozitiv în industrie.

  Urmărește aici

  Expertiză și pasiune pentru agricultura ecologică încă din 2000

  Suntem cel mai mare producător de inputuri ecologice din România și prima companie locală de agro-tehnologie focusată pe introducerea inovației în viața fermierilor români.

  Like & Share

  Norofert Fito Line

  Să fii conștient de ceea ce consumi înseamnă să alegi o alimentație sănătoasă. În urma mai multor solicitări, am lansat o linie specială de îngrășăminte organice pentru grădinărit și fermieri mici. Puteți cumpăra întreaga gamă de produse de grădinărit ecologic din magazinul online Norofert Store.

  Cumpără online

  Norofert Group, prima companie agro-tech pe Bursa de Valori București

  Începând cu 3 martie 2020, acțiunile NRF se tranzacționează pe piața AeRO. Vă invităm să aflați mai multe despre povestea și planurile noastre și să deveniți unul dintre investitorii noștri!

  Află mai multe

  Norofert Group

  Istoric

  Grupul Norofert este un producător românesc de inputuri agricole ecologice și un jucător experimentat pe piața internațională a agriculturii ecologice.

  Înființată în anul 2000 ca o afacere de familie, inițial Norofert a importat îngrășăminte de calitate de pe piețele occidentale în România. În 2015, modelul nostru de afacere a suferit o schimbare majoră, iar Norofert a devenit producător de inputuri ecologice de înaltă calitate, care datorită tehnologiei noastre, ​​BioChain, au devenit rapid preferatele fermierilor ecologici.

  Cercetare

  Astăzi, cercetarea și inovarea fac parte integrantă din activitatea Norofert. Suntem dedicați conectării agriculturii cu tehnologia modernă, pentru a aduce beneficii către întreaga industrie.

  Ne îmbunătățim constant produsele și introducem altele noi pentru a răspunde nevoile actuale și de mâine ale fermierilor. Produsul nostru de referință, tableta efervescentă, este rezultatul muncii cercetărilor noastre, al cărei scop principal este revoluționarea industriei globale a agriculturii.

  Produse

  Cu 65 produse în portofoliu, Norofert se adresează atât fermierilor din agricultura convențională, cât și din cea ecologică, cu o nișă nouă a produselor convenționale lichide, cu cerere tot mai mare.

  Producem îngrășămintele organice, produse fitosanitare organice, insecticide, fungicide, tratamente pentru semințe și tratamente foliare.

  Piață

  În prezent, deținem o cotă de aproximativ 30% din piața locală de inputuri pentru agricultura ecologică.

  În aprilie 2020 am înființat o filială în Ohio, SUA, ca parte a strategiei Norofert de extindere pe piața americană.

  Acțiuni:

  Cumpără acum