Norofert Group

  Expertiză și pasiune pentru agricultura ecologică încă din 2000

  Suntem cel mai mare producător de inputuri ecologice din România și prima companie locală de agro-tehnologie focusată pe introducerea inovației în viața fermierilor români.

  Află mai multe

  Norofert + Republica Bio

  Să fii conștient de ceea ce consumi înseamnă să alegi o alimentație sănătoasă. În urma mai multor solicitări, am lansat o linie specială de îngrășăminte organice pentru grădinărit și fermieri mici. Acum puteți cumpăra întreaga gamă de produse de grădinărit ecologic pe site-ul Republica Bio.

  Vezi magazin online

  Norofert Group, prima companie agro-tech pe Bursa de Valori București

  În T1 2020, acțiunile Norofert (NRF) vor intra la tranzacționare pe piața AeRO a Bursei de Valori București. Aflați mai multe despre povestea noastră, planurile noastre inovative și deveniți unul dintre investitorii noștri!

  Află mai multe

  Norofert Group

  Istoric

  Grupul Norofert este un producător românesc de inputuri agricole ecologice și un jucător experimentat pe piața internațională a agriculturii ecologice.

  Înființată în anul 2000 ca o afacere de familie, inițial Norofert a importat îngrășăminte de calitate de pe piețele occidentale în România. În 2015, modelul nostru de afacere a suferit o schimbare majoră, iar Norofert a devenit producător de inputuri ecologice de înaltă calitate, care datorită tehnologiei noastre, ​​BioChain, au devenit rapid preferatele fermierilor ecologici.

  Cercetare

  Astăzi, cercetarea și inovarea fac parte integrantă din activitatea Norofert. Suntem dedicați conectării agriculturii cu tehnologia modernă, pentru a aduce beneficii către întreaga industrie.

  Ne îmbunătățim constant produsele și introducem altele noi pentru a răspunde nevoile actuale și de mâine ale fermierilor. Produsul nostru de referință, tableta efervescentă, este rezultatul muncii cercetărilor noastre, al cărei scop principal este revoluționarea industriei globale a agriculturii.

  Produse

  Oferim o gamă completă de inputuri ecologice atât pentru fermierii profesioniști (linia Norofert Organics), cât și pentru grădinarit și fermieri mici (Norofert Fito).

  Toate produsele noastre sunt certificate "BIO" la nivel European și folosim doar materii prime de origine vegetală și animală, componente bacteriene și microorganisme ca ingrediente în produsele noastre. Producem îngrășămintele organice, produse fitosanitare organice, insecticide, fungicide, tratamente pentru semințe și tratamente foliare.

  Piață

  În prezent, deținem o cotă de aproximativ 30% din piața locală de inputuri pentru agricultura ecologică, însă obiectivul nostru este de a deveni un producător de referință în întreaga Europă.

  Suntem prezenți și în afara României, colaborăm cu fermieri și distribuitori din Bulgaria, Croația și Grecia și planificăm extinderi ulterioare în Uniunea Europeană în următoarele luni.

  Pentru lista de prețuri, îngrășăminte personalizate și ofertă, vă rugăm să ne contactați:

  Descarcă broșură Cere ofertă

  Norofert Karisma

  Linia Karisma - Soluția pentru o agricultură echilibrată

  Pentru lista de prețuri, îngrășăminte personalizate și ofertă, vă rugăm să ne contactați:

  Descarcă broșură Cere ofertă

  Cumpără produse Norofert Fito pe website-ul Republica Bio:

  Cumpără produse Hobby Gardening

  Rămâi la curent

  Noutăți

  Mai multe articole