TERRA CLEAN

TERRA CLEAN este un produs biodinamic, obținut printr-un proces de fermentare rapidă și are în compoziția sa substanțe organice conforme cu cerințele Regulamentului 889/2008, anexele I și II.

TERRA CLEAN este un produs extrem de puternic formulat pe baza de microorganisme, mix de uleiuri vegetale, uleiuri aromatice și ulei mineral, recomandat  a fi folosit în agricultura ecologică.

TERRA CLEAN, aplicat imediat după recoltare direct pe materia vegetală rezultată, suprimă ciupercile atât din stratul superficial al solului, cât și din profunzime, distruge larvele dăunătorilor specifici și dăunătorii din sol și repopulează solul cu microorganisme benefice.

TERRA CLEAN, pe lângă rolul bio-protector pe care îl joacă atunci când este aplicat sub formă de tratament sol, ajută la aerarea solului, distruge bolile care se transmit prin sol și materie vegetală de la o cultură la alta, iar prin aportul mare de microorganisme (10.000.000.000 colonii formatoare de unități / ml) accelerează descompunerea materiei vegetale de până la 600 de ori mai repede decât s-ar întâmpla în mod natural. Aplicat conform indicațiilor, reduce semnificativ (in unele cazuri distruge complet) larvele și dăunătorii specifici fiecarei culturi în parte, reducând dramatic eventualele atacuri din culturile viitoare (tanymecus, viermi sârmă, buha semănăturii, omizi, fluturi, afide, tripși), dar și boli specifice transmisibile prin sol (mălură, mălură pitică, septorioza, fusarium, sclerotina, mucegai etc.).

Proprietăți fizico-chimice

TERRA CLEAN se prezintă sub formă de lichid, are culoarea maro, cu miros specific.

Conținut produs

  • 1 x 10^8 cfu/ml Bacillus Thuringiensis
  • 1 x 10^7 Bacillus Pumillus
  • 1 x 10^7 Trichoderma Konigii
  • 1 x 10^7 Trichoderma Reesei
  • 1 x 10^7 Trichoderma Harzianum spp.
  • 1 x 10^7 Trichoderma Viride spp.

Doze recomandate

Din experiența practică și/sau a documentației disponibile, recomandăm următoarele doze de aplicare:

Păioase, prășitoare, oleaginoase: 1L / ha, în 200 – 400 litri de apă

1 x 10^8 cfu/ml Bacillus Thuringiensis

1 x 10^7 Bacillus Pumillus

1 x 10^7 Trichoderma Konigii

1 x 10^7 Trichoderma Reesei

1 x 10^7 Trichoderma Harzianum spp.

1 x 10^7 Trichoderma Viride spp.